Inloggen

Inloggen

Elke beweging begint klein

De wereld van advocaten en juridische documenten? Saai. Onbegrijpelijk. En hoognodig toe aan een frisse wind. Die frisse wind? Dat zijn wij.
"Wij zijn er om het leven makkelijker te maken. Met hulp van de beste juristen veranderen wij onbegrijpelijke overeenkomsten in goed leesbare contracten. Wij hebben eigen gebruiksvriendelijke overeenkomsten die je zelf op maat kan maken. We maken ook voor klanten maatwerk overeenkomsten. Dat doen we samen met de beste designers, copywriters en juristen."

Pieter de Laat
Oprichter notforlawyers

Not For Lawyers, aangenaam

KORT MAAR KRACHTIG

Kijk. Niemand neemt voor z’n lol tien pagina’s aan tekst door. Zeker niet wanneer je de helft niet begrijpt. Snappen wij. Daarom zijn onze contracten zo duidelijk mogelijk in tekst en design. Zo weet jij wat je tekent. Overbodige bepalingen worden weggelaten. Voegt juridisch jargon niks toe? Dan schrappen we dat ook. Daar wordt toch niemand vrolijk van.

VOLLEDIG IN LIJN

Jij besteedt aandacht aan jouw bedrijf. Je zorgt ervoor dat jij je missie, visie en kernwaarden uitstraalt. En dat andersom hetzelfde geldt. Aan alles wordt gedacht. Totdat die overeenkomst op tafel komt. Een stapel papier in zwart wit. Dat moet anders. Daarom liggen onze contracten volledig in lijn met jouw huisstijl en manier van communiceren.

AUTOMATISEREN

80% van een overeenkomst is iedere keer hetzelfde. Dat betekent dat er nog 20% over blijft om vrij in te vullen. Wij stellen je een aantal slimme vragen om die 20% vorm te geven. Het resultaat? Een (arbeids)contract op maat. Zonder gedoe. Met mogelijkheden.

Uitproberen!

Cont(r)act

Feedback, geniale ideeën en andere wilde plannen zien we graag onze inbox binnenstromen. Neem contact op. We komen zo snel mogelijk bij je terug. Beloofd.

  Bekijk hier onze PRIVACY POLICY

  made by 

  lawyers

   not for 

  lawyers 

  nl_NLNederlands